Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1. Szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: Interesthings Kft.
Székhelye: 1171 Budapest, Berky Lili utca 32.
Adószáma: 11703051-2-42
Cégjegyzék száma: 01 09 956952
Elérhetőségek:
Telefonszáma: +36 70 336 2620
Elektronikus levélcíme: info@interesthings.hu
Jelen ÁSZF hatálya kiterjed a www.interesthings.hu és annak minden aloldalára, illetve aldomainjeire.

2. Általános szerződési és felelősségi rendelkezések:

A túra megkezdése előtt a foglalást visszaigazoló dokumentumot (voucher-t) a felhasználó köteles bemutatni nyomtatott formában, telefonon vagy táblagépen. A túrán való részvételhez szükséges egy fényképes igazolvány, melyet érkezéskor a szolgáltató lefényképez.
Lemondás esetén a befizetett összeg teljes mértékben visszajár, amennyiben a lemondás a túra indulása előtt 72 órával megtörtént. A 72 órán belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni.
A túraidőpont zökkenőmentes megváltoztatására lehetőség a túra indulása előtti 72 óráig van lehetőség. 72 órán belül a túra időpont megváltoztatására korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre, így egyeztetést igényel. Az időpontváltozások a rendelkezésre állás függvényében megengedettek és nem minden esetben lehetségesek. Amennyiben az időpontváltoztatás nem lehetséges, úgy nem áll módunkban visszafizetni a befizetett összeget. A túraidőpont módosítása nem lehetséges, ha az eredeti foglalás időpontja már elmúlt.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg az adott időben a megadott helyen (találkozási ponton), a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A túrák alatt a szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget és nem terheli őt semmilyen jogi kötelezettség az elhagyott tárgyakért, pénzért, illetve a túrák alatt és után történő bármilyen elszenvedett sérülésért és sérülés okozásért.
A szolgáltatót nem terheli felelősség az előre nem látható késések vagy balesetek miatt a túrán.
A túravezető utasításainak be nem tartásából a Lopifit-ben okozott károk megtérítése a bérlőt terheli.
A túrán résztvevőknek a túra megkezdése előtt Felelősségkizárási- és lemondási nyilatkozatot kell aláírni, amely kizárja az InteresThingS Kft. felelősségét a használatból eredő mindennemű károkozásból (KRESZ, túravezetői utasítások, más személyben vagy vagyontárgyban keletkezett károk).
A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy azonnali hatállyal beszüntesse a szolgáltatást / túrát bizonyos körülmények között ilyen pl: más vendégek zavarása, alkoholos, drogos befolyásoltság, a túrához nem illő magatartás.
A promóciók és a kedvezmények a vásárlás befejezése után nem érvényesíthetők.
Az eszközön keletkezett sérüléseket azonnal jelenteni kell az üzemeltetőnek. Ennek elmulasztása esetén szándékos rongálás vélelme mellett az üzemeltető kártérítési eljárást kezdeményezhet.
Lapos talpú lábbeli használata kötelező.
Bukósisakot igény esetén üzemeltető biztosít résztvevő számára. 18 év alattiaknak ezek viselése kötelező.
Egy eszközön csak egy személy utazhat. További személyek szállítása, különösen gyermekek szállítása tilos.
18 éven aluliak számára a Lopifit használata csak felnőtt jelenlétében megengedett.
A Lopifit használata közben a közlekedés szabályait (KRESZ) , valamint a biztonsági előírásokat be kell tartani.
A szolgáltatás megvásárlásával a felhasználó automatikusan elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat.

3. Kizáró okok:

12 év alatti gyerek, várandós nő, alkoholos befolyásoltság, max 120 kg testsúly, egyéb testi fogyatékosságból eredő mozgáskorlátozottság, nem megfelelő egészségi állapot (pl. egyensúlyzavar, magas – alacsony vérnyomás, látászavar, szédülés, stb.), amely kizárja a sétabicikli irányítását.

Biztonsági tudnivalók:

A kerékpár biztonságos közúti használatához az alábbi feltételek együttes megléte szükséges:
– KRESZ ismerete
– bukósisak
– minimum 12 éves életkor
– minimum 140 cm magasság
– minimum 40 kg testsúly
– józan állapot

4. Adatvédelem

A foglalás során megadott adatait az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. A szolgáltató a megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki. Továbbá a szolgáltató az adatokat saját marketing és statisztikai célra felhasználhatja.